Vigtige overvejelser inden køb

Hos AV Distribution A/S ved vi hvor vigtigt det er, at købe det rigtige udstyr fra starten.

Når du eller din virksomhed skal ud og investere i en ny computer, er der et hav af muligheder. Muligheder er gode, men kan også blive overvældende. Vi har samlet 4 gode råd til vigtige overvejelser inden køb.

 

4 vigtige overvejelser inden køb

 

1. Har du brug for en Stationær eller bærbar computer?

Først og fremmest skal du overveje, om du har brug for en stationær computer med skærm, tastetur og mus. Eller om du har brug for en bærbar, som du kan tage med til møder, tage med hjem, og have med på farten.
En stationær computer kan være et kraftigt værktøj kombineret med en god skærm. Hvorimod en bærbar ofte har en mindre skærm. Det kan du dog komme udenom med et docking system.

 

2. Hvor mange ram har du brug for?

Hvis du køber en computer med færre ram, bliver brugeroplevelsen dårligere. Jo flere ram din computer har, desto bedre en brugeroplevelse vil du få. Med flere ram, vil du også opleve at kunne køre flere programmer på samme tid.

 

3. SSD eller HD?

SSD står for Solid State Drive, og er en lagerpladsenhed. Har du en mekanisk harddisk larmer den mere, den bliver varm hurtigere, den er større, og går ligeledes lettere i stykker, hvis du skulle være uheldig at tabe din computer. SSD gør ligeledes din computer meget hurtigere, og den vil være en mærkbar del af din nye computer. SSD gør dog også typisk, at din computer kommer til at stige i pris.
Vi har faktisk skrevet en artiken om det, som du kan læse her.

 

4. Har du brug for mere end en standard computer?

Hos AV Distribution A/S har vi Danmarks stærkeste built to order koncept. Så hvis du har brug for en speciel løsning, er det værd at overveje om vi kan hjælpe dig.

telefon ikon kontakt
AV Distribution A/S
Møllevangen 14
7550 Sørvad • Denmark
Tlf.: +45 9613 0000
salg@avd.dk
CVR: 10003423
Bankoplysninger
ur ikon Åbningstider
Mandag - Torsdag:
08.30-16.30

Fredag:
08.00-16.00