Tilbehør som gør din hverdag lettere

Tilbehør som gør din hverdag lettere

 

Vi ved allesammen, at det er vigtigt at have det rigtige udstyr, som kan klare hverdagens opgaver på jobbet. En computer som kan køre vores programmer uden at fryse, og lader os åbne dem nogenlunde hurtigt. En tablet eller mobil til at klare de mindre opgaver, som videoopkald og telefonsamtaler. Det er det grundlæggende, som er en nødvendighed for at få hverdagen til at fungere. Men hvad med det som er med til at gøre det hele lidt sjovere og endnu lettere? Vi har samlet en liste herunder, med tilbehør som gør din hverdag lettere.

 

1. Trådløs mus

  Trådløs mus

Hvis du har en bærbar, som bliver brugt mange forskellige steder, er mobilitet en nødvendighed. Musen er et godt værktøj, og det kan være rart at skifte mellem trackpad og mus. Derfor er det rart at have en trådløs mus, som nemt kan transporteres sammen med din bærbare computer.

 

2. Docking stations

  Docking station

Er du nogensinde løbet tør for porte? Eller er de nogengange bare ude af rækkevide? Måske er du ved at være træt inden du har plugget alle kablerne i din computer, for at få det hele koblet til. En docking station kan løse det problem. Den giver dig ekstra porte, indenfor rækkevide, og gør det muligt fx. at koble din bærbar til flere skærme, mus og tastetur med kun et enkelt kabel! Det er da nemt.

 

3. Power banks

  Power banks

Vi er mange som har dem liggende, men måske glemmer hvor dejligt det er med lidt ekstra strøm. Især når man er ved at løbe tør, og ikke lige er i nærheden af en stikkontakt!

 

 

4. Airtame 2

  Airtame 2

Med en Airtame 2 kan du, under møder, foredrag og lign. let caste alle alle medier over på en skærm så alle kan følge med og evt. interagerer vha. deres egne divices

 

5. Surface Go

  Headphone Stand

Til når du er på farten og lige skal skrive et par notater, tjekke mail eller måske bruges i sammen hæng med en Airtame til præsentationer og oplæg. Surface Go fylder ikke meget, men kan let klare hverdagens små opgaver.

telefon ikon kontakt
AV Distribution A/S
Møllevangen 14
7550 Sørvad • Denmark
Tlf.: +45 9613 0000
salg@avd.dk
CVR: 10003423
Bankoplysninger
ur ikon Åbningstider
Mandag - Torsdag:
08.30-16.30

Fredag:
08.00-16.00